Reparationer och service

Vi vet att olyckan kan vara framme ibland och att din cykel på ett eller annat sätt behöver service. Då finns Tvåhjulsmästarna till hands. Vi ser, i minsta detalj, till att din nya cykel är helt och hållet säker och körklar för användning innan vi släpper iväg den från butiken.

Din cykel kommer inte att vara helt skadefri under en livslängd och därför är det viktigt att du underhåller den så gott det går. Vissa saker kan vara svårt att reparera och då finns Tvåhjulsmästarna till hands där du får fackmannamässigt hjälp med ditt problem.

Mindre vardagliga saker är lätta att se över själv. Bland annat kan du se till att cykeln är regelbundet rengjord och smord, kedjan är lagom spänd och att alla skruvar sitter fast. Var uppmärksam över att bromsklossar och däck inte är nedslitna och byt trasiga reflexer.

Se även till att ha belysning då du cyklar i mörker. Saknar du belysning och/eller reflexer är du inte bara svårupptäckt av bilister och därmed kan olyckan lätt vara framme, men det kan även bli en dyr historia om du blir stoppad av polis

 

SÄKERHETSKONTROLL

Vi rekommenderar att du med jämna mellanrum lämnar in din cykel för service och säkerhetskontroll. Vi ser till att cykeln förblir säker och körklar och ger dig också råd om hur du själv kan förebygga skador.

Vi lägger stort fokus på säkerhet och går igenom din cykel i minsta detalj, allt på ett fackmannamässigt sätt. Varje cykel som lämnar vår verkstad är kontrollerad och säker och körklar – allt för din säkerhet i trafiken.